Tuinonderhoud

Om een mooie tuin te behouden is het belangrijk dat deze wordt onderhouden. Uiteraard zijn de mogelijkheden hierin groot. Of het nou maandelijks, wekelijks of in het voor- en najaar is, met de ervaren groene vingers van Servaas Hoveniers zorgen we ervoor dat je tuin er altijd verzorgd en fris bijligt. Ook voor het verzorgen en onderhouden van plantsoenen kan Servaas Hoveniers veel voor je betekenen.  

 

Contact

06 304 186 55

info@servaashoveniers.nl

Eibergen

Kennismaking en advies

Tijdens de eerste kennismaking worden je wensen besproken en in hoeverre deze mogelijk zijn. Aan de hand hiervan wordt een advies uitgebracht.

(Ver)planten

Het verplanten van bestaande planten/struiken of het opnieuw planten hiervan zorgen ervoor dat je tuin er weer sfeervol en strak bijligt. Zoals het hoort!

Periodiek

Het is mogelijk om tuinonderhoud periodiek te laten plaatsvinden. Dit alles is wel afhankelijk van de soorten planten, bomen en/of struiken die je tuin bezit. 

Kom in contact

06 304 186 55

info@servaashoveniers.nl

Koningsbult 61, Eibergen

Binnen drie werkdagen een prijsopgave!

Laat je zeker niet beperken tot de bovengenoemde mogelijkheden, bij Servaas Hoveniers denken we graag met je mee naar een passende oplossing zodat je boom weer groeit en bloeit zoals ‘ie dat hoort te doen.