Bestrating

Een bestrating kan een belangrijk onderdeel zijn van je tuin. Je tuin laten inrichten met bestrating bepaalt grotendeels de sfeer. Er zijn oneindig veel keuzes en wij begrijpen dat het lastig is om te kiezen welke bestrating jij gepast vindt in jouw tuin. Bij Servaas Hoveniers helpen we je hier graag bij!  Denk hierbij ook aan bestrating om het huis heen, zoals een oprit voor de garage want ook daar kunnen we je mee van dienst zijn!

 

Contact

06 304 186 55

info@servaashoveniers.nl

Eibergen

Secuur en vakkundig werk, en dat zie je!

Sierbestrating met gebakken stenen, klinkers of natuursteen, de mogelijkheden zijn oneindig! De sfeer, stijl en toon van een tuin zijn daardoor ook goed te realiseren. Bij Servaas Hoveniers werken we secuur, vakkundig en met de juiste materialen. Het aanleggen van bestrating is daarom ook één van onze specialiteiten.

Of het nu gaat om een designtuin of functionele tuin, door stapsgewijs de wensen te bespreken kunnen wij aan de hand daarvan een technische tekening realiseren. Hierdoor wordt inzichtelijk dat we de wensen begrijpen en wat het opgeleverde resultaat wordt. Aan de hand van de technische tekening wordt een stappenplan en materiaallijst opgesteld. Hierdoor zijn de kosten altijd transparant en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan!   

Wensen bespreken

Tijdens een kennismaking bespreken we je wensen en nemen we een kijkje. We brengen een advies uit en maken ten slotte een technische tekening.

Sierbestrating

Iedere stijl, toon en uitstraling wordt grotendeels bepaald door de sierbestrating in een tuin. Laat je adviseren over de mogelijkheden!

Bestrating van opritten

Denk bij bestrating ook aan het bestraten van opritten voor een garage. Ook mogelijk in verschillende stijlen en uitstralingen!

Kom in contact

06 304 186 55

info@servaashoveniers.nl

Koningsbult 61, Eibergen

Binnen drie werkdagen een prijsopgave!

Laat je zeker niet beperken tot de bovengenoemde mogelijkheden, bij Servaas Hoveniers denken we graag met je mee naar een passende oplossing zodat je tuin weer straalt!