Over Servaas Hoveniers

Oog voor detail

Allround hovenier

Ruim 15 jaar ervaring

Transparant en betrouwbaar

Hovenier sinds 2005

Of het nu bij zijn moeder of opa was, hij hielp graag met het onderhoud van de tuin. Hierdoor wist Mart al op jonge leeftijd wat hij wilde doen: aan de slag in het hoveniersvak!

Daaropvolgend was de keuze voor een opleiding makkelijk gemaakt: vakbekwaam hovenier. De kneepjes van het vak leerde hij door te werken bij verschillende hoveniers. In combinatie met zijn ervaring als stratenmaker kreeg Mart een absolute feeling voor het aanleggen van nieuwe tuinen maar ook het ontwerpen daarvan. Een allrounder die werkt met precisie en netheid.

In 2015 was het tijd om zijn eigen onderneming op te richten: Servaas Hoveniers. Inmiddels een begrip in Eibergen en omgeving. Servaas Hoveniers staat bekend om zijn oog voor detail, het secure werk dat hij aflevert en zijn allround mogelijkheden van het hoveniersvak!

Van boomverzoring, tuinaanleg en -onderhoud tot aan bestrating, Servaas Hoveniers helpt je graag!

Vraag vandaag nog een offerte aan en zorg ervoor dat jouw tuin weer bloeit en groeit zoals het hoort. 

Kom in contact

06 304 186 55

info@servaashoveniers.nl

Koningsbult 61, Eibergen

62012533

NL001390299B91

Binnen drie werkdagen een prijsopgave

Een tuin vergt onderhoud. We nemen dat graag van je over, zodat je optimaal kunt genieten van je tuin. Neem contact op om de vele mogelijkheden te bespreken en vraag vandaag nog een offerte aan. Binnen drie werkdagen heb je een prijsopgave binnen.