Boomverzorging

Met boomverzorging zorgen we er niet alleen voor dat je boom er weer mooi uitziet, maar ook dat hij goed blijft groeien! Het verzorgen van een boom kan veel tijd kosten. Bij Servaas Hoveniers beschikken we over de kennis en kunde die boomverzorging vraagt, waardoor we effectief en efficiënt te werk gaan. Of het nu draait om het snoeien en behandelen van bomen of het verwijderen van dood hout, bij ons ben je aan het juiste adres. Ieder moment van het jaar.

 

Contact

06 304 186 55

info@servaashoveniers.nl

Eibergen

Een boom zegt meer dan 1000 woorden

Geen boom is hetzelfde. Dat geldt ook voor de verzorging van de bomen. Dankzij de expertise van Servaas Hoveniers kan er snel worden beoordeeld welke aandacht jouw boom nodig heeft. Of het nu om een fruitboom of een kastanje gaat, de deskundigheid en materialen heeft Servaas Hoveniers in huis. Hierdoor gaat je boom weer groeien en bloeien, zoals een boom dat hoort te doen. 

Heb je de indruk dat je boom extra aandacht nodig heeft? Bijvoorbeeld omdat je vlekken constateert op het blad van de boom of omdat er een grote zwam tegen je boom aan groeit? Bij Servaas Hoveniers weten we raad met zieke bomen. Doormiddel van een klein onderzoek beoordelen we de boom op vitaliteit en gezondheid. Aan de hand hiervan brengen we een advies uit waar we (vaak) direct mee aan de slag kunnen. Hierdoor krijgen bomen hun vitaliteit terug en staan ze weer te groeien en bloeien als vanouds.

Advies en onderzoek

Tijdens het onderzoek wordt er beoordeeld welke verzorging een boom nodig heeft, daaropvolgend wordt er een advies uitgebracht.

Snoeien

Iedere boom moet gesnoeid worden. Met de juiste materialen en deskundigheid bloeit en groeit je boom zoals die dat hoort te doen.

Rooien

Van boom tot aan stronk. We verwijderen op een secure manier de gehele boom en leveren het uiteraard schoon en opgeruimd op.

Stobbenfrezen

Het stobbenfrezen wordt deskunig uitgevoerd met de juiste hulpmiddelen. Hierdoor wordt een stronk efficiënt en effectief verwijderd.

(Ver)planten

Komt een boom beter tot zijn recht op een andere plek? Het verplanten of planten van (nieuwe) bomen wordt bij Servaas Hoveniers vakkundig en efficiënt gedaan.

Boomziektes

Een zieke boom vereist extra aandacht. De kennis en kunde heeft Servaas Hoveniers in pacht waardoor de (meeste) bomen weer bloeien en groeien als vanouds.

Kom in contact

06 304 186 55

info@servaashoveniers.nl

Koningsbult 61, Eibergen

Binnen drie werkdagen een prijsopgave!

Laat je zeker niet beperken tot de bovengenoemde mogelijkheden, bij Servaas Hoveniers denken we graag met je mee naar een passende oplossing zodat je boom weer groeit en bloeit zoals ‘ie dat hoort te doen.